کمیاب ترین پرندگان دنیاایج سرزمین مادری

 

ایج سرزمین مادری

 

صفحه ی اصلی- تماس با ما - طراح قالب

عكس تصادفي

موضوعات

 

ایج درگهواره تاریخ از ایگ تا ایج دیوان شعر ایج با شاعران ایجی لغتنامه ایج اصطلاحات ایجی ضرب المثل ایجی مثل های قشنگ ایجی جملات زیبا بزرگان و جملات زیبا دانستنی ها مطالب خواندنی دانشمندان و نام آوران بزرگان ایج آلبوم عکس عکس های جالب عکس ایجی چه خبر از ایج

 

لینک دوستان

 

سایت کتاب بساز
خانه گردشگری مشهدی مصطفی شهبازی
وب سایت جامع شهرستان استهبان
سایت هواشناسی ایج
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
     برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان

     ایج سرزمین مادری

      و آدرس eig.LoxBlog.ir لینک نمایید

      سپس مشخصات لینک خود را در زیر

      نوشته .  در صورت وجود لینک ما در

      سایت شما لینکتان به طور خودکار در

      سایت ما قرار میگیرد.






زیباترین سایت ایرانی
جدید ترین سرویس وبلاگ
زیبا ترین قالب های وبلاگ
نازترین سایت ایرانی

 

آرشيو

 

آذر 1398
مهر 1398
ارديبهشت 1398
اسفند 1397
بهمن 1397
دی 1397
آذر 1397
مهر 1397
بهمن 1396
ارديبهشت 1395
مهر 1394
مرداد 1394
فروردين 1394
اسفند 1393
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
خرداد 1393
آبان 1391
شهريور 1391
بهمن 1390
دی 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
خرداد 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
آبان 1388

 

نويسنده

 

مهدی شهبازی.فرزاد سمیع پور

 

آمار سايت

 

»
»تعداد بازديدها:
»کاربر: Admin

  اين وبلاگ را صفحه خانگي خود كن !  به مدير وبلاگ ايميل بزنيد !  ذخيره كردن صفحه!  اضافه کردن اين وبلاگ به علاقه منديها!  لينک RSS 
site map site map ror html site map
  Add to Technorati

 

 كد جاوا

 



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 393
بازدید هفته : 990
بازدید ماه : 979
بازدید کل : 24400
تعداد مطالب : 262
تعداد نظرات : 141
تعداد آنلاین : 1

 

تبليغات


محل قرار گیری کد های بنر

کمیاب ترین پرندگان دنیا

نويسنده : مهدی شهبازی.فرزاد سمیع پور

 

گونه های جانوری و گیاهی مختلفی در سراسر دنیا، به دلیل تغییرات آب و هوایی، تخریب زیستگاه ها، آلودگی محیط زیست، شکار و صید بی رویه در معرض خطر انقراض قرار دارند. با وجود هشدار کارشناسان و دوستداران طبیعت، روند کاهش جمعیت جانوران و گیاهان ادامه دارد. در این میان، برگزاری مسابقات برای عکاسی از گونه های نادر و انتشار این عکس ها در قالب کتاب، راهی است که برخی از سازمان های بین اللملی برای جلب توجه جامعه جهانی به این موضوع انتخاب کرده اند.

در همین راستا، سال گذشته، مسابقه ای آغاز به کار کرد که عکاسی از گونه های نادر پرندگان موضوع آن بود.

در جریان این مسابقه که در سال ۲۰۱۰ کلید خورد، برترین عکس های پرندگان در ۳ گروه توسط اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت داوری شدند. گروه ها شامل، گونه های در معرض خطر انقراض یا دارای داده های اندک و محدود، به شدت در معرض انقراض یا منقرض شده در حیات وحش و گونه های مهاجر به شدت در معرض انقراض بودند.

گروهی از داوران شامل ۲ عکاس حیات وحش، یک شهروند علاقه مند به پرندگان، یک ویراستار و یک هنرمند حیات وحش قضاوت در مورد عکس های دریافتی را برعهده داشته اند. میزان نادر بودن سوژه، کیفیت عکس و بحث های زیبایی شناسی در داوری لحاظ شده است. عکس های برتر در کتابی با عنوان کمیاب ترین پرندگان دنیا چاپ و در سال ۲۰۱۲ منتشر خواهند شد. در مجموع، عکس هایی که به این مسابقه ارسال شدند، ۹۰ درصد پرنده های کمیاب دنیا را به نمایش می گذاشتند. ناگفته نماند نزدیک به ۵۶۶ گونه کمیاب و در معرض خطر انقراض در میان پرندگان وجود دارد.

۱- لک لک گرمسیری کاکل دار آسیایی (Asian Crested Ibis)
عکاس: کوان مین لی ویا

عکس لک لک های آسیایی، موفق شد جایزه نخستین دوره مسابقات بین المللی عکاسی پرندگان کمیاب دنیا را از آن خود کند. این گونه جانوری به شدت در معرض خطر انقراض قرار دارد. عکاس چینی با ثبت تصویر این پرنده جایزه نخست مسابقه را در اختیار گرفت. این تصویر در گروه گونه های درمعرض انقراض یا دارای داده‌های اندک واجد دریافت رتبه نخست معرفی شد. جمعیت لک لک های آسیایی در یک مقطع زمانی در روسیه، چین و ژاپن زیاد شد اما پس از مدتی تنها ۲۵۰ قطعه از آنها در استان شانکسی چین باقی ماند. به گفته سایت کمیاب ترین پرندگان دنیا، نوع خاص فعالیت کشاورزان که به کاهش منابع غذایی منجر می شود، بر کاهش تعداد این گونه از پرنده ها موثر بوده است.

۲- اردک ماهیخوار فلس دار (Scaly-Sided Merganser)
عکاس: مارتین هیل

این عکس توانست رتبه پنجم را در گروه گونه های در معرض انقراض یا با داده های اندک را از آن خود کند. شکار غیرقانونی و تخریب زیستگاه ها جمعیت این گونه را به ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه کاهش داده است. گونه های باقی مانده در روسیه و چین زیست می کنند.

۳- بوفچه جنگلی (جوجه جغد -Forest Owlet )
عکاس: جایش کی جوشی

تصویر این بوفچه یا جوجه جغد که در هند گرفته شده، توانست رتبه چهارم را در دسته گونه های به شدت در معرض انقراض یا منقرض شده در طبیعت از آن خود کند. این گونه بومی جنگل هایی بوده که اکنون به شدت در حال تخریب شدن هستند و روند جنگل زدایی به شدت در آنها ادامه دارد.

۴- ماهیخوار بزرگ کاکل قرمز (Red-Crowned Crane)
عکاس: هوجیان سان

این عکس، حائز رتبه دوم در گروه گونه های در معرض انقراض یا با داده های اندک شد. در این عکس یک پرندهماهیخوار بزرگ کاکل قرمز درحال پرواز دیده می شود. در حالی که جمعیت پرنده ها در ژاپن ثابت است، جمعیت پرنده های بومی آسیا به دلیل تخریب زیستگاه ها در حال کاهش است. جنگل زدایی و کاهش زمین های کشاورزی و تالاب ها از دیگر عوامل کاهش جمعیت پرندگان است.

۵- طوطی شکم نارنجی (Orange-Bellied Parrot)
عکاس: دیوید بویل

این عکس در گروه گونه های مهاجر به شدت در معرض انقراض برنده شد. این گونه طوطی های کوچک تنها در جنوب غربی تاسمانی تخمگذاری می کند و در فصل زمستان به جنوب شرقی استرالیا مهاجرت می کند. شاید تنها ۱۵۰ قطعه از این گونه در حیات وحش باقی مانده باشد.

۶- طوطی نیوزیلند (Kakapo)
عکاس: شان مک اینز

کاکاپو یا طوطی نیوزیلند یکی از کمیاب ترین پرنده های دنیاست. این عکس توانست رتبه نخست را در گروه گونه های به شدت در معرض انقراض یا منقرض در حیات وحش به خود اختصاص دهد. تنها ۱۲۴ قطعه از این گونه در حیات وحش موجود است. بخش عمده ای از جمعیت این پرندگان توسط گربه سانان وحشی شکار شده اند.

۷- مرغ مگس خوار هندوراس Honduran Emerald
عکاس: روبرت ای هایمن

عکس این پرنده توانست رتبه پنجم در گروه گونه های به شدت در معرض انقراض یا منقرض شده در حیات وحش را در اختیار بگیرد. این گونه تنها در هندوراس یافت می شود. مرغ مگس خوار سبز رنگ هندوراسی در جنگل هایی زیست می کند که به شدت در حال تخریب هستند و همین عامل باعث افت جمعیت آنها شده است.

۸- فنچ های تاج زرد (Palila )
عکاس: اریک ای واندرورف

این عکس موفق شد به رتبه ششم در گروه گونه های به شدت در معرض انقراض یا منقرض شده در طبیعت دست پیدا کند. تخریب زیستگاه ها، شکار شدن توسط گربه سانان و خشکسالی از دلایل کاهش جمعیت این گونه عنوان شده است. این گونه بومی هاوایی است و پیش بینی می شود طی ۱۴ سال آینده، ۹۷ درصد جمعیت آن از بین برود.

۹- مرغ دریایی جزیره کریسمس (Christmas Island Frigatebird)
عکاس: دیوید بویل

تصویر مرغ دریایی جزیره کریسمس(این جزیره تحت حاکمیت دولت استرالیا، در ۳۲۰ کیلومتری جنوب جزیره جاوه در اقیانوس هند قرار دارد) توانست رتبه سوم را در گروه گونه های به شدت در معرض انقراض یا منقرض شده در حیات وحش را به خود اختصاص دهد. عکس این پرنده هنگام پرواز بر فراز اقیانوس هند گرفته شده است. این گونه خاص تنها در همین جزیره یافت می شود و به دلیل استخراج فسفات از معادن این جزیره، تخریب زیستگاه ها، آلودگی آب اقیانوس و صید بیش از حد ماهی، نسل آن رو به انقراض است.

۱۰- اردک ماهیخوار برزیلی (Brazilian Merganser)
عکاس: ساویو فرره برونو

عکس اردک ماهیخوار برزیلی حائز رتبه دوم گروه گونه های به شدت در معرض انقراض یا منقرض شده در حیات وحش شناخته شد. اخبار منتشره توسط فعالا ن محیط زیست در برزیل حاکی از آن است که وضعیت این گونه به نسبت گذشته بهبود یافته است.

۱۱- هوبره هندی (Great Indian Bustard)
عکاس: سابا بارکوزی (Csaba Barkoczi)

رتبه چهارم گروه گونه‌های در معرض انقراض یا با داده‌های اندک به عکس هوبره هندی اختصاص پیدا کرد. شکار گسترده برای برگزاری مسابقات محلی یا تهیه خوراک نسل این پرنده زیبا را تا مرز انقراض پیش برده است.

۱۲- مرغ شهد خوار (Marvellous Spatuletail)
عکاس: دانیل روزنگرن

رتبه سوم در گروه گونه های در معرض انقراض یا با داده های اندک به این عکس اختصاص پیدا کرده است. این پرنده بومی پرو است و کمتر از یک هزار قطعه از آن باقی مانده است. نسل این مرغ مگس خوار به دلیل جنگل زادیی برای کاشت ماری جوانا و محصولات کشاورزی و قهوه در حال منقرض شدن است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





لينک ثابت |18 / 10 / 1393برچسب:گونه های جانوری و گیاهی,تغییرات آب و هوایی,گونه های نادر پرندگان, ایج,شبانکاره,ملوک شبانکاره,ایگ,عکس ایجی,ایجی ها,دارالامان,رودبال,قاضی عضدالدین ایجی,| موضوع: <-PostCategory-> |



درباره ما

 

سخن اول : تصمیم داریم که ابتکاری نوین به خرج داده و وبلاگی درباره ایج طراحی کنیم.در این راستا دست یاری و همکاری به سوی تمامی خوانندگان وهمشهریان عزیزدراز کرده و امید آن داریم که در این راه ما را یاری دهید.چنانچه به موضوعی در این زمینه واقفید می توانید از طریق قسمت نظر بدهید با ما مطرح سازید تا ترتیب انتشار آن مطلب در وبلاگ داده شود.. به هر حال تنها مشوق ما ، خوانندگان و همشهریان عزیز هستند که باپیشنهادات و مطالب خویش ما را در این راه یاری می دهند..

 

پيوند روزانه

 

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

نازترین سایت ایرانی
زیباترین سایت ایرانی

زیبا ترین قالب های وبلاگ
زیباترین ها
عکسهای خارجی

 

 

جستجو

 

Google
  
            
     در كل اينترنت
     در اين سايت

 

سرویس دهنده

 


Www.LoxBlog.Com

 

Copyright © 2010

Powered by: LoxBlog.Com|designer: NazTarin.Com